Over AnderZom

Waarom ik AnderZom Therapie ben begonnen!

Over AnderZom

Ik ben mijn praktijk begonnen omdat het helpen van anderen in mijn bloed zit. AnderZom Therapie bestaat sinds 2013 en gedurende die periode heb ik veel mensen kunnen helpen met hun klachten. De problematiek die ik aantref in mijn praktijk is zeer divers. Ik behandel bijvoorbeeld mensen die depressieve klachten hebben of mensen die last hebben van angsten. Maar er zitten ook mensen tussen die problemen ervaren in het omgaan met hun omgeving of met hun familie. Ook kan het een werk gerelateerd probleem zijn. Daarnaast kunnen koppels bij mij terecht voor relatietherapie. Ik werk hierbij met Emotionally Focused therapy (EFT).

‘Dat klinkt allemaal leuk en aardig’, hoor ik u denken, ‘maar wat kan de therapie voor mij betekenen?’ Als psychodynamisch therapeut ben ik bekwaam in het concreet maken van persoonlijke problematiek. Dit komt er in de praktijk op neer dat ik de problemen die ervaren worden tastbaar kan maken. Hierna kunnen we samen toewerken naar een oplossing. Kortom, ik begeleid mensen om bewuster te worden, met als doel een gelukkiger leven.

Van bovenkamer naar realiteit

Van bovenkamer naar realiteit. Met andere woorden: ik verplaats het probleem van het hoofd naar de realiteit zodat we het vraagstuk vanuit een ander perspectief kunnen bekijken. Dit zorgt ervoor dat ingewikkelde gedachten visueel worden gemaakt. En dat maakt de problematiek weer een stuk minder ingewikkeld. Keer op keer wordt duidelijk dat dit een zeer efficiënte methode is om mensen met verschillende soorten hulpvragen te helpen.

Doordat er diverse behandelmethoden binnen de psychodynamische therapie zijn, zal geen enkel traject er hetzelfde uitzien. De behandeling wordt telkens aan de hulpvraag van de cliënt aangepast. De drie sleutelwoorden die gelden binnen de muren van mijn praktijk: betrouwbaar, eerlijk en veilig!

AnderZom Therapie is aangesloten bij het Klachtenportaal Zorg en het CRKBO (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs).

De drie sleutelwoorden die gelden binnen de muren van mijn praktijk:

betrouwbaar, eerlijk en veilig!

AnderZom Praktijk voor
Psychodynamische Therapie
Zevenblad 96, 7623 CJ Borne NL
T: 06 22 13 36 19
info@anderzomtherapie.nl

© Copyright 2021 | a Talmay site